A webáruház hatékony működéséhez cookie-kat használunk, melyek segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. 

Ápolási tanácsok

Mint minden fából készült termék, a WoodLion fa termékek is természetes ápolást és különleges odafigyelést igényelnek. Ez persze nem jelent sok időt és energiát, még extra költséget sem! A legfontosabb ápolási tanácsok betartásával jelentősen megnövelheted a WoodLion fa termék élettartamát.

 

  1. Használat után mindig azonnal tisztítsd meg a vágódeszka és a többi fa termék felületét!

  2. Ne hagyd, hogy az ételmaradék rászáradjon! Ha mégis rászáradt, óvatosan kapard le, majd öblítsd át langyos folyó vízzel!

  3. Soha ne áztasd vízben a fából készült terméket!

  4. Soha ne tedd mosogatógépbe! 

  5. Soha ne használj erős vegyszereket a tisztításhoz! Ha mindenképp ragaszkodsz a mosogatószeres tisztításhoz, csak keveset használj belőle!

  6. Természetes tisztítást és fertőtlenítő hatást sóval, citrommal és ecettel is elérhetsz!

  7. Tisztítás után mindig töröld szárazra és hagyd levegőn megszáradni teljesen a vágódeszkát és a többi fából készült terméket is!

  8. Használattól függően 4-8 hetente érdemes méhviasszal megújítani a felületet. A méhviaszt a teljesen tiszta és száraz felületen egy puha textil segítségével dörzsöld be. A fa színét megélénkíti, ellenállóvá teszi.

 

Reméljük, tanácsaink segítségedre lesznek, hogy sokáig örömöd leld termékeinkben!

Amennyiben kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre válaszolunk!

 

Nem találtad még meg, amit keresel? Nézelődj tovább kínálatunk közt!

 

Irány a vágódeszka kategória!

Tovább a tálalás kategóriába!

Tárolásra használható fa termékek érdekelnek!

Fa dekorációt keresek!