A webáruház hatékony működéséhez cookie-kat használunk, melyek segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. 

Garancia

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 

Woodlion kézműves fa termékek gyártása során kiemelten figyelünk a minőségre. Célunk, hogy termékeink mind az alapanyagok megválasztásával, mind a precíz megmunkálással prémium minőséget képviseljenek. Ha a termékkel vagy használatával kérdésed lenne, hívj bennünket, vagy olvass bővebben a Vágódeszka tudástárunkban, ahol sok hasznos információt összegyűjtöttünk!

Termékeinkhez használati és ápolási útmutatót a termékekre kattintva, a termékek adatlapján, az ápolási tanácsoknál olvashatsz. Fontos, hogy ezeket a tanácsokat pontosan kövesd! Minőségi kifogást a nem rendeltetésszerű használatból adódóan nem áll módunkban elfogadni!

A weboldalra feltöltött képek nem tudják tökéletesen visszaadni a termékek színét. Ugyanabból a fából készült termékek között is nagy eltérések lehetnek, melyek a fa struktúrájából adódhatnak. Egyedi, kézműves fa termékek révén minden termék egyedi rajzolattal rendelkezik. Törekszünk rá, de ha a megrendelt termék nem teljesen ugyanolyan, mint a képen, az nem lehet minőségi kifogás alapja!

Előfordulhat, hogy egy-egy termékben a faanyag természetes jellegzetességéből adódóan kisebb csomók, repedések lehetnek. Ezek nem hibák. Sőt, különleges tömítőanyaggal ezt még ki is szoktuk emelni, különleges designt adva a terméknek. Ha neked mégse tetszene, semmi gond: kicseréljük!

Ettől függetlenül, bármilyen kifogásod lenne a termékkel kapcsolatban, kérlek, keress bennünket a woodlion2020@gmail.com emailcímen! További tájékoztatást a panaszkezeléssel kapcsolatban itt olvashatsz.

 

 

Kockázatmentes vásárlás

 

14 napos elállási jog a webáruházban

 

14 napig meggondolhatod magad, ha mégsem szeretnéd a megrendelt terméket.
A rendelést indoklás nélkül lemondhatod, mi pedig visszafizetjük a rendelés összegét.

Kérjük, ha a termék kibontását és kipróbálását követően eldöntöd, mégsem kéred azt, ne használd tovább, mert az értékvesztésért te tartozol felelősséggel! Kérünk, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak megtérítése téged terhel! Tudtad, hogy az elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát jelenti?

Kérjük, feltétlen értesíts bennünket, ha elállnál a vásárlástól! A tájékoztatás történhet telefonon, de jobb e-mailben, vagy akár a visszaküldött áruhoz mellékelt írásbeli nyilatkozatban teszed meg. Elállási nyilatkozat formanyomtatványt innen is letöltheted. Elállási szándékodat emailben igazoljuk vissza.

Az értesítést követően, kérjük, 14 napon belül küldd vissza címünkre az árut!

Amennyiben kézhez kapjuk a visszaküldött árut, vagy az igazolást arról, hogy visszaküldted azt, 14 napon belül a vásárlástól való elállás közlésétől visszafizetjük a vételárat. A visszaküldés közvetlen költségét neked kell fizetned. 

További részletes tájékoztatást az elállás jogáról itt  olvashatsz.