A webáruház hatékony működéséhez cookie-kat használunk, melyek segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. 

Jogi nyilatkozat

WoodLion – Prémium Fa Termékek Boltja weboldalat Bócsa Tamás e.v. (6500 Baja, Dózsa Gy. út 97. adószáma: 67584060-2-23) továbbiakban Szolgáltató kezeli.

Jelen weboldal: https://woodlion.com internetcímen érhető el.

                                      

Bevezetés

A weboldal megtekintésével és használatával Ön kötelezően fogadja el a weboldalon közzétett tájékoztatók, szabályzatok, általános szerződési és felhasználói feltételek tartalmát. Ha Ön nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a weboldalt, sem az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat.

 

Szerzői jog

A weboldal szerzői jogi műnek minősül. Minden másolási, és egyéb a weboldal szerzői tartalmához, szolgáltatásaihoz és termékeihez kapcsolódó jog a Szolgáltató tulajdonában van. Önnek jogában áll a weboldal egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ezt kizárólag tájékoztatás céljából teszi.

Az Ön által készített valamennyi másolatnak (ide nem értve a weboldal merevlemezre mentett változatát) tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot: Copyright © WoodLion – Prémium Fa Termékek. Minden jog fenntartva.

Szolgáltató előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részének, részletének tájékoztatási célon túli (pl. kereskedelmi célú) másolása, többszörözése, újra nyilvánossághoz történő közvetítése, és/vagy a weboldal tartalmának mindenfajta eltorzítása, megcsonkítása, egészben vagy részben történő használata, felhasználása, feldolgozása, értékesítése.

Előzetes írásbeli jóváhagyás nélkül tilos módosítani a weboldalt (vagy annak bármely részét), vagy belefoglalni azt bármilyen más műbe, nyomtatott dokumentumba, blogba, saját vagy harmadik fél weboldalába.

Bármely tulajdonhoz fűződő jog, mely nem meghatározott jelen nyilatkozat keretei közt, Szolgáltató tulajdonát képezik.

 

Felelősség

A weboldal tartalmát Szolgáltató a lehető leggondosabban állította össze, azonban kizárólag tájékoztató jelleggel működik és Szolgáltató döntésétől függően változik/változhat. Erre tekintettel Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldal pontosságáért és teljes körűségéért, helyességéért, naprakészségéért, sem a weboldal megszakítás- és hibamentes működéséért.

A weboldalon közzétett termékek és szolgáltatások nem feltétlenül elérhetőek a világ minden pontján. Szolgáltató kizárólagos hatásköre a szolgáltatások igénybevételére való jogosultság meghatározása. Egyes termékek, szolgáltatások, anyagok, információk használatát egyes országok tilthatják vagy korlátozhatják, ezek figyelembevétele az Ön felhasználói felelőssége.

A törvény által megengedett mértékig Szolgáltató ezennel kizár minden felelősséget a weboldal Ön által történő használata és/vagy ennek eredménye által bármilyen módon, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért, beleértve, de nem kizárólagossággal a következők által bármilyen módon okozott és/vagy azokból bármilyen módon fakadó károkat:

  • az Ön bármiféle tevékenysége, melyre esetleg a weboldalon közzétett információ, adat vagy szolgáltatás ösztönözte Önt;
  • a weboldal használatának lehetetlensége;
  • a weboldalon szereplő bizonyos információk helytelensége, hiányossága vagy elavultsága.

 

Hiperhivatkozások

Weboldalon szereplő hiperhivatkozások (linkek) csak a könnyebb elérést szolgálják, és egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti Szolgáltató jóváhagyását a hiperhivatkozáson keresztül elérhető weboldal tartalmát illetően. Szolgáltató nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért. A weboldalon és a hiperhivatkozáson keresztül elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

 

Beágyazott technológia

A weboldal beágyazott lejátszó technológiákat használhat. A weboldal használatával Ön elfogadja a weboldal használatának feltételeit. Azzal, hogy beágyazott technológiát használ a weboldalon, az adott beágyazott technológia használatának feltételeit is elfogadja.

 

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy panasza van weboldallal kapcsolatban, a következő elérhetőségen léphet kapcsolatba velünk:

WoodLion – Prémium Fa Termékek Boltja

Bócsa Tamás e.v.
e-mail cím: woodlion2020@gmail.com
telefonszám: +36 30 9 657 298

Egyéb rendelkezések

A vállalkozó fenntartja a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására. A jelen jogi nyilatkozatra és a weboldal Ön által történő használatára Magyarország jogrendje vonatkozik.

 

Baja, 2020-10-15