A webáruház hatékony működéséhez cookie-kat használunk, melyek segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. 

Happy birthday, Woodlion!

1 éves lett a Woodlion webshop - Ünnepelj velünk!

 

1 éves a Woodlion! Ünnepelj velünk!

Nagyon hálásak vagyunk az elmúlt évért! Köszönjük, hogy a kezdeti lépéseinkben velünk tartottatok, megtiszteltetek bizalmatokkal és vásárlásaitokkal!

Nagyon örülünk a sok bátorító visszajelzésnek, amit az elmúlt évben kaptunk! Igazán jó érzés, hogy mindaz, amit napról-napra megalkotunk, megelégedéssel szolgál nektek is. Valójában ez indította el a Woodlion webshopot egy évvel ezelőtt egy különleges év különleges napján…

 

Webshop prémium fa vágódeszkáknak - Így indult a Woodlion

 

Az első fa vágódeszkákat magunknak és barátainknak készítettük

Az alkotás vágya és a fa szeretete mindig is meghatározó volt az életünkben. Az első fa vágódeszkát magunknak terveztük és készítettük el, hiszen az igazán nagyszerű reggeli, vagy esti falatozáshoz elengedhetetlen volt egy jó fa vágódeszka! Mivel egyébként is fával dolgozunk, nem volt kérdés, hogy a vágódeszkát nem megvesszük, hanem elkészítjük. Az elhatározást tett követte és elkészültek az első vágódeszkák. Igen, vágódeszkák! Nem egy, hanem rögtön öt! :) Hiszen muszáj volt többféle színvariációt kipróbálni! Azután újabb és újabb mintát. Hát, így kezdődött…

 

Egyedi fa vágódeszka - praktikus ajándék minden alkalomra

 

Az egyedi fa vágódeszkák nemcsak praktikusak, de megjelenésük sokkal szebb, mint a hagyományos vágódeszkáké. Mivel szeretjük a különleges, szívhez szóló és egyedi ajándékokat, ezért természetes volt, hogy családunkat, barátainkat fából készült egyedi ajándékokkal lepjük meg. Alkalomról alkalomra készültek a fa vágódeszkák, tálalódeszkák, pizza alátétek egyedi gravírozással. Mondanom se kell, mindenki nagyon örült a névre szóló ajándéknak! A sok pozitív visszajelzést követően elgondolkoztunk azon, mi lenne, ha szélesebb körben is elérhetővé tennénk mindazt, amit alkotunk. Így született meg bennünk a Woodlion webshop ötlete!

 

Woodlion prémium fa termékek boltja – Örökség új formában

 

Woodlion webshop nagy nyitása egy nagyon különleges napon

Ötlettől a megvalósulásig sok idő telt el. Sokat vártunk a nagy pillanatra, de megérte! Különleges évben, különleges dátummal indult a WoodLion 2020.11.11-én. S hogy még emlékezetesebb legyen, 11 óra 11 percre időzítettük a nyitás felejthetetlen pillanatát. Izgalmas, nem? Pedig nemcsak a számjegyekkel játszottunk, amikor ezt az időpontot meghatároztuk. A dátum egy hálateljes megemlékezés arról a személyről, aki örökségként hagyta fiára a fa megmunkálásának a szeretetét, aki éppen ezen a napon született 90 évvel ezelőtt.

 

Woodlion a kreativitás ajándéka – Ünnepelj velünk!

 

Woodlion a kreativitás ajándéka

Eltelt egy év a WoodLion webshop nyitása óta. Különleges volt átélni az első karácsonyi készülődés és vásár hangulatát itt a virtuális boltban. Igazán megtisztelő, hogy olyan sokan benéztetek hozzánk az elmúlt év során és bennünket választottatok! A legjobban annak örülünk, hogy nálatok is beváltak a Woodlion fa vágódeszkák és fa termékek! Köszönjük a sok bátorító visszajelzést! Ezek mindig újabb alkotásra inspirálnak bennünket! Hisszük: Woodlion a kreativitás ajándéka. A jövőben szeretnénk tovább bővíteni kínálatunkat, egyedi kívánságaitokat is teljesíteni a megszokott prémium minőségben. Bár boltunk szinte folyamatos "rendezés" alatt áll, célunk, hogy minden perc élmény legyen számotokra, amíg nálunk vagytok. Rengeteg tervünk vár még megvalósításra, több újdonsággal is készülünk a jövőben. De ez már egy újabb lépés… Most pedig ünneplünk! Ünnepelj te is velünk!

 

1 éves a Woodlion! Legyen tiéd a -20% szülinapi kupon!

 

Woodlion 1. szülinapján mi ajándékozunk meg téged! Legyen tiéd a 20%-os kedvezménykupon!

Vásárolj 2021.11.11-2021.11.21. közötti időszakban a Woodlion webshopban minimum 10 000 HUF értékben és egy 20%-os kedvezményt tartalmazó szülinapi kupont adunk ajándékba! A kupont a következő vásárláskor érvényesítheted a pénztárban. A kupon beváltási ideje: 2021.12.01.-2022.02.22.